every day is a gift...that's why we call it the present....

Καλως ηρθατε στο *faith in moments*
Χειροποιητο κοσμημα, μουσικη, και αλλα....enjoy!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

PillBOX X-mas Bazaar coming.....!

Celebrating the christmas spirit!!
*faith in moments* και ~La Dodorius~ φορανε τα καλα τους και σας περιμενουν σε ενα διημερο δημιουργιας και εκπληξεων....!
Με γιορταστικη διαθεση και νεες συλλογες!
 Τεταρτη 14 και Πεμπτη 15 Δεκ, απο τις 12 το μεσημερι μεχρι τις 12 το βραδυ στον επανω οροφο του Kitchen Bar....!!1
more info:http://pillbox.gr/
http://ladodorius.blogspot.com/ 
https://www.facebook.com/events/242030749193471/
Till then keep faith in x-mas moments...!See you there...!!!


5 σχόλια:

Makrina Zografou είπε...

ti omorfa ola osa eftiakses ...bravo!!!euxomai na pige kala to bazaar ...krima pou den ir8a noritera sto blog sou ...8a vlepa autin tin anartisi kai 8a erxomoun...!!!

xristina είπε...

Σ'ευχαριστω πολυ, το bazaar πηγε πολυ καλα! Δεν πειραζει που δεν ηρθες, καλωσορισες στο blog και stay tuned για τις επομενες εμφανισεις μας...!! Καλες γιορτες!

Pelagie de Paris είπε...

Αχ, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το συζητούσα αυτό το μπαζάρ, και έλεγα ότι θα έρθω οπωσδήποτε. Επειδή, όμως, έχω τρελή μνήμη και προγραμματισμό, το ξαναθυμήθηκα την Πέμπτη το βράδυ (άτιμε νόμε του Μέρφυ). Να πάρει. Ήθελα πολύ να έρθω. Χαίρομαι πολύ, παρόλα αυτά, που πήγαν όλα καλά.

xristina είπε...

Δεν περιαζει....Κ μενα πολυ φιλοι μου μπερδευτηκαν γιατι νομιζαν οτι γινοταν σαββατοκυριακο...Την επομενη φορα περιμενουμε ακομα περισσοτερο κοινο!!!Καλες γιορτες κ δημιουργικο το 2012 ;)

maya =^o^= είπε...

καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!!με δημιουργίες ξεχωριστές,με υγεία και πολύ αγάπη!!!!!!!!!!!!! <3 <3 αν έχεις facebook και δεν ψήφισες ακόμη τον γατούλη μου τον Μπέμπη θα χαρώ πάρα πολύ να τον ψηφίσεις για να γίνει το Νιάου του μήνα!!!πολλά γατοφιλάκια!!!
http://apps.facebook.com/purinaniaou/4173